Σολαριουμ


Σολαριουμ

Τα solarium είναι ειδικοί θάλαμοι εφοδιασμένοι με λάμπες που εκπέμπουν υπεριώδεις ακτίνες, παρόμοιες με αυτές του ήλιου, και επιτυγχάνουν το μαύρισμα του δέρματός. Τα solarium, ανάλογα με την διάταξη του θαλάμου τους, διακρίνονται σε οριζόντια (με κρεβάτια όπου ξαπλώνεις) και όρθια όπου στέκεσαι. Επειδή στα σολάριουμ υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης της υπεριώδους ακτινοβολίας καθώς και του χρόνου που εκτίθεσαι σε αυτές, η χρήση τους είναι κατά πολύ πιο ακίνδυνη από την ηλιοθεραπεία αλλά και πιο αποτελεσματική. Εκτός από το μαύρισμα, με το σολάριουμ επιτυγχάνεται παραγωγή βιταμίνης D (που βοηθά στην ανάπτυξη των οστών και την καταπολέμηση της οστεοπόρωσης), βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Χαλάρωσε τώρα και πέτυχε ένα βαθύ, φυσικό μαύρισμα στο όρθιο σολάριουμ στο Beauty του INTRO GYM, στον Πειραιά. Στον όρθιο θάλαμο του solarium κανένα μέρος του σώματός σου δεν έρχεται σε επαφή με τις επιφάνειες του μηχανήματος και επομένως είναι απόλυτα υγιεινό και ασφαλές. Μόνο έξη συνεδρίες είναι αρκετές για να αποκτήσεις ένα σοκολατένιο χρώμα που όλοι θα προσέξουν και θα ζηλέψουν.

Κλείσε τώρα ένα ραντεβού στο Beauty του INTRO GYM, στον Πειραιά, για ένα δοκιμαστικό σολάριουμ. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει τακτικό επισκέπτη μας.